CLIMCOVER Roll – ei pölise, eikä kutita!

Uudistunut ISOVER CLIMCOVER ROLL CR ALU1 on huippuunsa hiottu ilmanvaihtokanavien eriste. Uusien ominaisuuksiensa ansiosta sitä on mukava ja kevyt käsitellä. Kierrätyslasista valmistettu ekologinen eriste ei kutita tai pistele ihoa, ja mikä parasta – se ei myöskään pölise! ISOVERin nitojakiinnityksellä asennustyö hoituu nopeasti.

Huippuluokan lämmöneriste – kevyt ja nopea asentaa

Climcover Roll uusi pakkaus

Monikäyttöinen CLIMCOVER Roll on päällystetty verkkovahvistetulla alumiinilaminaatilla ja se eristää tehokkaasti lämpöä ja ääntä. U-kuiturakenne antaa sille hyvän puristuskestävyyden ja mittapysyvyyden. Matto on helppo asentaa tiiviisti erilaisille lieriöpinnoille ja se soveltuu asennettavaksi myös näkyviin jääviin kohteeseen, jossa kolhiintumisvaara on pieni. Nitojakiinnityksellä asennettuna sitä voidaan käyttää lamellimaton sijaan.

Uudistuksen myötä CLIMCOVER Roll lasivillamattomme sai tiiviin ja napakan muovikelmun ympärilleen. Pakettia on nyt helppo ja miellyttävä käsitellä työmaalla ja se varastoituu siististi pienempään tilaan.

Kotimainen lasivilla – ekologinen valinta

ISOVERilla teollisuuden ja kotitalouksien kierrättämä lasi muuttuu arvokkaaksi raaka-aineeksi. ISOVER-eristeet valmistetaan jopa 85 % kierrätyslasista ja olemmekin Suomen suurin kierrätyslasin hyödyntäjä. ISOVERin tehtaalla lasista syntyy helposti käsiteltävä ja pehmeän jämäkkä eriste.

ISOVER CLIMCOVER Roll valmistetaan ISOVERin tehtaalla Forssassa ympäristöarvoja vaalien. Forssan tehtaan tuotannossa käytetystä energiasta noin 70 % on biokaasua. Pakkausvaiheessa ISOVER-eristeistä puristetaan ilma pois 1/4 osaan alkuperäisestä koosta. Näin tilaa säästyy koko logistiikkaketjussa ja ajettujen rekkakuormien määrä vähenee.

Climcover rullat pakkauksella ja ilman

 

Miksi CLIMCOVER?

Erinomainen lämmön- ja ääneneristävyys

CLIMCOVER Roll eristää lämpöä tehokkaammin ja ohuemmalla eristepaksuudella. U-kuiturakenne antaa hyvän puristuskestävyyden ja entistäkin paremman mittapysyvyyden.

M1-päästöluokitus ja EUCEB-sertifikaatti

ISOVER CLIMCOVER ROLL -eristematolla on rakennusmateriaalien ja ilmanvaihtotuotteiden M1-päästöluokitus sekä EUCEB-sertifikaatti, joka varmistaa, että kuidut ovat bioliukoisia ja materiaali on valmistettu vastaamaan tuotteiden terveyttä ja turvallisuutta koskevia eurooppalaisia vaatimuksia. 

Jätteen määrää vähentävä puristepakkaus

Uudistuksen yhteydessä CLIMCOVER Roll on saanut tyylikkään harmaan värin sekä uuden puristepakkauksen, jonka myötä pakkausjäte vähenee merkittävästi verrattuna aiempaan. Samalla tilaa säästyy myös kuljetuksissa ja päästöt vähenevät.

Uusi CLIMCOVER Roll LVI-tukkukaupoista sekä muilta jälleenmyyjiltä!

NIIN NOPEA JA MUKAVA ASENTAA, ETTÄ AIKAA JÄÄ MYÖS NAUTISKELUUN.

NIIN NOPEA JA MUKAVA ASENTAA, ETTÄ AIKAA JÄÄ MYÖS NAUTISKELUUN.

CLIMCOVER Roll faktoina

KEVYT JA NOPEA ASENTAA

 • Patentoitu nitojakiinnitys
 • Taipuisa pituussunnassa

EI PÖLISE, EIKÄ KUTITA

 • Pehmeä ja mukava käsitellä
 • Tasainen pinta

EKOLOGINEN

 • Valmistettu kierrätyslasista
 • Pieni hiiljalanjälki
 • Puristepakkaus säästää tilaa kuljetuksissa

ERINOMAINEN ERISTYSKYKY

 • Eristää lämpöä ja ääntä

PALAMATON

 • Euroclass A1 -paloluokitus

KOTIMAINEN

 • Avainlipputuote
 • Valmistettu ISOVERin Forssan tehtaalla

 

Katso tarkemmat tuotetiedot

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Mikäli et löytänyt vastausta sivustoltamme, kysy rohkeasti lisää asiantuntijoiltamme!

Myyntimme auttaa kartoittamaan oikean ratkaisun tarpeisiinne ja asiakaspalvelumme tarjoaa neuvontaa ja ottaa vastaan tilauksia.