Referenssit

Referenssit
11 hakutulosta
Icon of the Seas

Icon of the Seas, Meyer Turku, Suomi

Icon of the Seas on jälleen uusi ennätyksiä rikkova risteilyalus, jonka Meyerin Turun telakka on rakentanut Royal Caribbean International -varustamolle.

Laivateollisuus
Kuopion kaukolämpöakku

Kuopion kaukolämpöakku

ISOVER toimitti 10.000 m2 TECH- tuotesarjan kotimaisia lasivillaeristeitä rakenteilla olevaan säiliöön.

Teollisuus
Lidl logistiikkakeskus

Lidl logistiikkakeskus

Järvenpäähän valmistuneen Lidlin logistiikkakeskuksen ilmanvaihtokanavien palo- ja lämmöneristeeksi valittiin ULTIMATE PROTECT WM Alu1 Black -verkkomatto.

Teollisuus
Tornion LNG-terminaali

Tornion LNG-terminaali

ISOVER toimitti Pohjoismaiden suurimman terminaalin säiliön eristykseen käytettävää Cryolene 681 lasivillaa yhteensä 28.000 m2.

Teollisuus
Kalasataman tornitalot

Kalasataman tornitalot

Kalasataman tornitaloissa Majakassa ja Loistossa on kiinnitetty huomiota käyttövesiputkien eristyksiin käyttämällä ISOVERin ULTIMATE putkieristeitä.

Talotekniikka
S/S Lauri

S/S Lauri

S/S Lauri on Saimaalla yksityiskäytössä oleva höyryhinaaja. Se on viimeisiä A. Ahlströmin konepajalla rakennettuja höyrylaivoja. Rautatiehallitus tilasi aluksen VR:n puutavaratoimiston esityksestä parantamaan VR:n Saimaan hinauskapasiteettia.

Laivateollisuus
Carnival Cruise Lines

Loistoristeilijä Mardi Gras

Meyer Turun telakalla rakennettu Carnival Cruise Linesin loistoristeilijä Mardi Gras saatiin vesille vuoden 2020 lopulla ja sitä testattiin arviolta kymmenen päivän ajan pohjoisella itämerellä.

Laivateollisuus
Viking Line

Viking Line Risteilyalus

ISOVER toimiti ULTIMATE –eristysratkaisunsa 139 metrin pituiselle lautalle, johon mahtuu 1500 matkustajaa. Se valittiin erinomaisten, lämpö- ja paloturvallisten ominaisuuksien, painosäästöjen ja akustisen suorituksen vuoksi. ISOVER Espanja työskenteli suoraan Astilleros de Sevillan ja Sevillan telakan kanssa löytääkseen kevyimmän ratkaisun.

Laivateollisuus
TUI Risteilyalus

TUI Risteilyalus: Mein Schiff 3

Laivan Mein Schiff 3 ja sen sisaralusten avulla TUI Cruisen tavoitteena oli keskittyä uuden sukupolven ympäristöystävällisiin risteilyaluksiin.

Laivateollisuus
Costa Smeralda

Costa Smeralda

Oikein valittujen, huolella asennettujen eristeratkaisujen ansiosta modernit laivat ovat entistä energiatehokkaampia, vähäpäästöisempiä ja hiljaisempia.

Laivateollisuus
Kastelli

Kastellin monitoimitalo Oulussa

Oppimisen, harrastukset ja kulttuurin yhdistämiseksi, Oulun kaupunki aloitti kehittämään kesällä 2012 monitoimitalo Kastellia, jonka kokonaispinta-ala oli n. 24 600 m²

Talotekniikka