Palontorjunta meriliikenteelle

Laiva telakalla, nosturin nostaessa ISOVER-pakettia sen edessä.

U Seaprotect –sarja tarjoaa alusten offshore- ja OEM-merirakenteille mereneristyksen ja palosuojauksen. Hyödyntämällä täyden valikoiman MED-hyväksyttyjä meripalojen eristysratkaisuja A15-A60 kannelle ja laipioille voit varmistaa käyttäjien ja liiketoiminnan maksimaalisen turvallisuuden.

Miksi tehokas paloeristäminen laivoilla on niin tärkeää?

Uudet rakennusstandardit edellyttävät entistä korkeampaa paloturvallisuutta, joten tulenkestävän eristeen valinta on erittäin strategista sekä laivanrakentajille, että urakoitsijoille. Sen lisäksi, että ylivertainen palosuojaus on vaatimus, se varmistaa myös, että ihmiset ja investoinnit ovat paremmin suojattuja pidempään.

ISOVER eristeet ovat turvallinen valinta laiva- ja meriteollisuuden kohteisiin, koska ne ovat luokiteltu palamattomiksi, eivätkä muodosta savua. Eristeissä käytetyt pinnoitteet ovat myös testattu palon leviämisen varalta.


 

ULTIMATE tuotteen paloneristyskyky

Kaikki ISOVER eristeet ovat palamattomia, mutta uuden sukupolven mineraalivilla ULTIMATE täyttää tiukimmat paloturvallisuusstandardit, ja tuotteiden suorituskyky on erinomainen sekä paloreaktion, että palonkestävyyden osalta. 

ULTIMATE mahdollistaa huippuluokan palosuojauksen laivanrakentamisessa. ULTIMATE -tuotteet ovat erittäin suorituskykyisiä vaativissakin käyttökohteissa, logistisesti kustannustehokkaita ja helppoja asentaa.

 

ISOVER U SeaProtect

Teräsrakenteiden paloeristäminen

 

  • Kansi: ULTIMATE -levyillä ja matoilla toteutettu teräsrakenteen palosuojaus on 50 % kevyempi kuin perinteiset ratkaisut. Tietyissä rakenteissa ULTIMATE -matoilla asennus voidaan toteuttaa nopeammin.

  • Laipio: Jopa 45 % kevyempi ratkaisu teräslaipiorakenteiden eristämiseen. Erittäin nopea asennus, sillä ULTIMATE -levy (76kg/m3, 25 mm) taipuu jäykisteiden ympärille. Kohteesta riippuen voidaan käyttää ULTIMATE™ mattona tai levynä.

 

 

Alumiinirakenteiden paloeristäminen

 

  • Kansi: Jopa 21 % kevyempi ratkaisu kevyiden alumiinirakenteiden eristämiseen. Hyvin nopea asennus, sillä joustava ULTIMATE -levy (76kg/m3, 25 mm) taipuu jäykisteiden ympärille. Turvallisuus: A60-paloluokan mukainen palosuojaus.

  • Laipio: Jopa 40 % kevyempi ratkaisu A60-luokan palosuojaukseen. Tilaa säästävä ratkaisu, sillä joustava ULTIMATE -levy (76kg/m3, 25 mm) taipuu jäykisteiden ympärille. Nopeampi ja tehokkaampi asennus muihin vaihtoehtoihin verrattuna.

 

 

Kelluvan lattian paloeristäminen

 

  • Palosuojaus on jopa 50 % (4.5 kg/m², palosuojaus voidaan toteuttaa 90kg/m3 U Sea Protect Slab 50 mm -tuotteella) kevyempi kuin perinteisillä ratkaisuilla. Tuotteen avulla voidaan saavuttaa nopeampi asennus, koska käytössä on yhden kerroksen ratkaisu (tarvittaessa voidaan asentaa kaksi kerrosta). Eriste voidaan viimeistellä teräs- tai lattialevyillä.

He ovat jo käyttäneet U Sea Protect –paloneristystä


Celebrity Solstice risteilyalus, Papenburg, Germany

Vuonna 2008 ISOVER toimitti noin 700 tonnia ULTIMATE-mineraalivillaa Saksan silloisen suurimman risteilyaluksen ”Celebrity Solistice”, palo- ja lämpösovelluksiin. Valitsemalla ULTIMATE™-mineraalivillan, aluksen paino laski yli 300 tonnilla. Aluksen käyttökustannukset olivat huomattavasti alhaisemmat kuin oli suunniteltu kulumaan sen 25-30 vuoden elinkaaren ajaksi.
 
RoRo matkustajalautat, Balamban, Philippines  

ISOVER eristi kolme RoRo matkustajalauttaa FMBA-telakalla Balambanissa, Filippiineillä. Oli välttämätöntä pitää alumiiniastioiden paino mahdollisimman alhaisena – ISOVER ULTIMATE™-sarjan palo- ja äänieristys johti 18 tonnin painonlaskuun, lisääntyneeseen nopeuteen, vakauteen sekä pienempiin käyttökustannuksiin.

Ota yhteyttä paikalliseen edustajaamme

Mikäli et löytänyt vastausta sivustoltamme, kysy rohkeasti lisää asiantuntijoiltamme!

Myyntimme auttaa kartoittamaan tarpeisiin oikean ratkaisun ja asiakaspalvelu tarjoaa neuvontaa ja ottaa vastaan tilauksia.