Laskurit

Laskurit

ISOVER on kehittänyt suunnittelijoiden ja eristysurakoitsijoiden avuksi hyödyllisiä laskureita eri tarkoituksiin.

 

TechCalc 2.0

TechCalc 2.0 on helppokäyttöinen, luotettava ja tehokas työkalu kaikenlaisiin lämmöneristyslaskemiin kuten esimerkiksi talotekniikan putkivedoksiin, teollisen tuotannon laitteisiin ja jopa laivateollisuuden asennuksiin. TechCalc 2.0 avulla pystyt suunnittelemaan kustannustehokkaita ja ympäristöllisesti optimoituja asennuksia laskemalla esimerkiksi tarkat kustannukset, hiilidioksidiarvot, asennustyön hukat ja oikeat materiaalipaksuudet.

 

FireProtect -laskuri

ISOVER FireProtect tarjoaa tehokkaan palosuojauksen teräsrakenteille (kantavat palkit ja pilarit). Paloluokka välillä R30 - R240. Laskuri perustuu ENV 13381-4 standardiin. Isoverin FireProtect -laskentaohjelmalla mitoitat FireProtect-ratkaisut nopeasti, turvallisesti ja yksinkertaisesti.

 

Ilmakanavaeristyslaskuri

Laskuri määrittää tarvittavat eristeet käyttäjän valitsemien kanavatyypin, kanavakoon ja eristyskriteerien perusteella. Materiaalimenekeistä lasketaan myös arvio käyttäjän antamien tietojen perusteella. Eristyslajit ovat paloeristys, lämmöneristys. kondenssieristys tai näiden yhdistelmät. Lisäksi ohjelma tulostaa CAD- tai PDF-kuvan eristetystä kanavasta.

 

Marine-rakennelaskuri

Nopea ja helppokäyttöinen laskuri laskee kansion ja laipiorakenteiden palo- ja lämmöneristeratkaisujen tiedot ja eristemäärät painoineen hetkessä perustietojen syöttämisen jälkeen. Laskelma on myös tulostettavissa pdf-muodossa. 

 

Tarjous- ja rahtilaskuri

Saint-Gobainin uudella rahtilaskurilla voit vaivatta laskea arvion rahtisi kustannuksista. Valitset koko ISOVERin hinnaston kattavasta tuotevalikoimasta rahditettavat tuotteet, niiden määrän ja toimitusosoitteen, niin saat arvion rahdin kustannuksista. Arviot perustuvat Saint-Gobain Finland Oy:n kulloinkin voimassa oleviin rahtihinnastoihin. Suurin kuormakoko painon mukaan laskettavissa rahdeissa on 38 rt.

Lisätietoja laskureiden käytöstä, ota yhteyttä Weber, ISOVER ja Gyproc tuoteneuvontaan:

 

  • p. 010 44 22 312

  • tuoteneuvonta@saint-gobain.com