Nopea asennus

Asentaja kantaa eristerullia tehtaan katolla.

ISOVER-teollisuuseristemateriaalit ovat suunniteltu helpoiksi, kustannustehokkaiksi ja vähemmän riskialttiiksi useisiin sovelluksiin – varastosäiliöistä putkistoihin ja kattiloihin.

Teollisuuden eristysasennuksen yksinkertaistaminen tarkoittaa, että lopputuote on johdonmukainen ja tarjoaa oikean mukavuuden, sekä vähentää asennusaikaa ja kustannuksia. ISOVER toimii yhteistyössä teollisten prosessien suunnittelijoiden, operaattoreiden ja urakoitsijoiden kanssa, kehittäen parempia eristysmateriaaleja eri geometrioille ja kokoonpanoille.

 

 

Tiesitkö…?

Asennusprosessin nopeuttamiseksi ja yksinkertaistamiseksi tarjoamme täydelliset asennus- ja tekniset ohjeet teollisuuseristysratkaisuihimme.

Kevyt, joustava suoja (U TECH)

ISOVER on kehittänyt innovatiivisia teollisuuseristysratkaisuja, jotka ovat suunniteltu erityisesti nopeampaan, helpompaan ja mukavampaan asennukseen. Yksi näistä innovatiivisista ratkaisuista on U TECH.

U TECH -tuotteet perustuvat uuden sukupolven mineraalivillaan. Ne eivät ole vain energiatehokkaita ja palonkestäviä, mutta U TECH -eristeet tarjoavat myös selkeät asennusedut erityisesti perinteisiin kivivillaratkaisuihin verrattuna:

 

  • Helppo asentaa: yksinkertainen mekaaninen kiinnitys ilman liiman käyttöä

  • Joustava eristys: joustava ja helppo mukauttaa erilaisiin rakenteiden muotoihin

  • Kevyt: korkea palonkestävyys ja lämpöteho ohuemmin ja kevyemmin

 

 

 

Tiesitkö…?

Käyttämällä kevyempiä ja pidempiä U TECH –eristeitä, asentajat voivat suorittaa asennustyön jopa 28% nopeammin, mikä vähentää laitoksen keskeytysaikaa ja tuottaa merkittäviä säästöjä.

Joustava teollisuuseriste ilman tukirakenteita

Asennusajan lyhentämiseksi, olemme kehittäneet kaksi joustavaa putken eristysvaihtoehtoa. Niissä on korkea puristuslujuus, joka tarkoittaa sitä, että ne eivät vaadi tukirakenteita:

 

  • Puristusta kestävät lamellimatot lasivillasta ja kivivillasta putken halkaisijalle

  • ULTIMATE Pipe Section Mats: korkean suorituskyvyn V-uritetut matot, jotka ovat mukautettu putken halkaisijaan. Matot toimitetaan tasoina kuljetuskustannusten ja tilan optimoimiseksi