EiiF

Nostureita puiden reunustamien rakennusten vieressä

EiiF - kestävän kehityksen edistämistä teollisuuden eristysratkaisujen avulla

Vuonna 2009 ISOVER ja 11 muuta alan johtavaa toimijaa perustivat yhdessä EiiF:n (European Industrial Insulation Foundation). Yhdistyksen tarkoituksena on tuoda esiin eristäminen merkitys tehokkaana ilmastonmuutoksen vastaisena menetelmänä. Voittoa tavoittelemattoman yhdistyksen toimipaikka on Genevessä Sveitsissä.

Euroopan teknisen eristämisen yhdistys

EiiF aloitti selvällä kannanotolla:

 

"Kaikilla toimialoilla ja kaikkialla maailmassa teollisuusyrityksiltä vaaditaan kustannusten alentamista ja ympäristöjalanjäljen pienentämistä.

Eristäminen on yksi tehokkaimmista tavoista tämän tavoitteen saavuttamiseksi, se maksaa itsensä nopeasti takaisin ja auttaa välittömästi vähentämään hiilidioksidipäästöjä.

Vaikka eristämisen ja kestävän kehityksen välinen yhteys on ilmiselvä, merkittävä osa teollisuudesta eri puolilla maailmaa on huolehtinut eristämisestä heikosti tai ei lainkaan.

Puutteellinen eristys näyttää olevan erityisesti seurausta tiedon puutteesta."

 

EiiF:n tavoitteena on siis edistää eristämistä teollisuudelle tärkeänä menetelmänä, jolla voidaan ehkäistä energiahävikkiä ja vähentää hiilidioksidipäästöjä.


EiiF pyrkii saavuttamaan tavoitteensa toteuttamalla kolmivaiheisen tiedotuskampanjan, joka on suunnattu teollisuudelle, valtioille ja suurelle yleisölle.


 

EiiF ympyrägraafi - kohdat myötäpäivään ovat Exposure, TIPCHECK sekä Proof.

 

 

1.Todisteet


McKinsey & Company / Vattenfall on osoittanut, että eristämisen parantamisella on suurin käyttämätön potentiaali kustannustehokkuuden ja hiilidioksidisäästön osalta.

 

Global Cost Curve -graafi.
© Source: McKinsey & Company Vattenfall: Climatemap - All Rights Reserved2. Tiedotus: tietoisuuden lisääminen

EiiF pyrkii lisäämään tietoisuutta niistä kasvavista ja tarpeellisista hyödyistä, joita eristämisellä saavutetaan. Tietoa jaetaan kongresseissa ja tapahtumissa.


3. TIPCHECK-audintointimenetelmä

EiiF on kehittänyt energiankäytön arviointiin TIPCHECK-auditointimenetelmän. Auditoijiksi koulutetut ja sertifioidut insinöörit analysoivat teollisuuslaitosten energiahäviön ja auttavat löytämään kestävän eristämisratkaisun tärkeimpiin kohteisiin. 

Ota yhteyttä paikalliseen edustajaamme

Mikäli et löytänyt vastausta sivustoltamme, kysy rohkeasti lisää asiantuntijoiltamme!