Tekniset eristemateriaalit

Technical Insulation mineral wool materials

Löydä täysi valikoima innovatiivisia tuotteita vaatimuksistasi riippumatta

 Tehokkaat eristeratkaisut ovat välttämättömiä kaikenlaisissa rakennuksissa ja teknisissä sovelluksissa, maksimaalisen mukavuuden ja pienempien kustannusten takaamiseksi.

Sitoutumalla jatkuvaan tuotteiden innovatiiviseen kehitysohjelmaan, eristevalikoimamme tarjoaa nykyään edistyneitä ratkaisuja haastaviin vaatimuksiin monilla teknisillä markkinoilla. ISOVERin tutk imus- ja kehitystiimit suunnittelevat, testaavat ja julkaisevat jatkuvasti uusia ideoita saavuttaakseen korkeamman tason suorituskyvyn ja turvallisuuden vaatimukset asiakkaille.

Kivivilla

ISOVERilla on kattava valikoima perinteisiä kivivillaeristeitä eri teollisuuden tarpeisiin aina +600°C lämpötilaan asti. ISOVERIn kivivillaeristeet ovat pakattu helposti käsiteltäviin ja nopeasti asennettaviin 1m tai 2x500mm leveisiin rullapakkauksiin. ISOVER TECH kivivillaiset verkkomattorullat ovat saatavilla 30-120mm paksuisena eri tiheysvaihtoehdoilla kattaen kaiken tyyppiset teollisuuden käyttötarpeet.

 

  • Tehokas palosuojaus: kivivilla tarjoaa erinomaisen passiivisen palosuojauksen: se on palamaton materiaali, joka kestää yli 1000°C:n lämpötilaa.

  • Erinomainen äänenvaimennus: Kivivillalla on erinomaiset akustiset vaimennusominaisuudet. Kivivilla on erityisen hyödyllinen, kun vaaditaan erinomaista palonkestävyyttä ja akustista suorituskykyä.

  • Korkea lämpöeristys: Kivivillan rakenteessa olevat pienet ilmataskut vähentävät ilman ja lämmön virtausta. Kivivilla säilyttää muotonsa ja tiheytensä pitkän aikavälin lämmönsuorituskyvyn saavuttamiseksi koko rakennuksen tai muun teknisen sovelluksen käyttöiän ajaksi.

ULTIMATE™ mineraalivilla

ISOVERin yli 25 vuoden intensiivisen tutkimuksen tulos on uusi uraauurtava mineraalivilla, joka on ihanteellinen palontorjuntasovelluksiin. ISOVER yhdisti lasi-ja kivivillan parhaat puolet: keveyden ja kyvyn eristää tehokkaasti lämpöä ja ääntä, samalla kun se tarjoaa erinomaisen lämmönkeston. ULTIMATEn ainutlaatuinen valmistusprosessi ja koostumus ovat patentoituja.

 

  • Erinomainen lämmöneristävyys: Patentoidun valmistusprosessin ansiosta ULTIMATE™ eristää lämpöä tehokkaammin ja ohuemmalla eristepaksuudella kuin perinteiset kivivillat. Tuote soveltuu korkeisiin jopa 700 °C käyttölämpötiloihin ja takaa erinomaisen äänieristävyyden.

  • Ainutlaatuinen keveys: ULTIMATE™ on jopa 25% perinteisiä kivivilloja kevyempi. Tämän ansiosta tuote on nopea ja helppo asentaa – mikä säästää työaikaa ja kustannuksia.

  • Kustannustehokas ratkaisu: ULTIMATE™n korkea puristusaste ja keveys tekevät siitä kustannustehokkaan eristeen monenlaisiin projekteihin. Työmaalle tai kaupan varastoon voidaan toimittaa yhdellä kuljetuksella ULTIMATE™a jopa 75% enemmän kuin perinteistä kivivillaa.

 

ISOVER ULTIMATE™ ratkaisut toimitetaan useassa tuotemuodossa, mukaan lukien verkkomatot, kourut ja joustavat levyt. U TECH verkkomatot ovat saatavilla eri paksuuksilla 30-100mm välillä.

Lasivilla

Kevyet, ohuet ja ympäristöystävälliset lasivillatuotteet tarjoavat tehokkaita eristysratkaisuja. Eristeiden raaka-aineesta jopa 80 % on kierrätyslasia. Lasivillaeriste on ihanteellinen ratkaisu kohteissa, joiden lämpötila on enintään 400 °C, sillä niissä yhdistyvät erinomainen lämmön- ja ääneneristyskyky, paloturvallisuus, keveys ja taloudellisuus. Tuotteissa yhdistyvät myös monet muut tärkeät ominaisuudet: taipuisuus, erinomainen puristuvuus sekä nopea asennus vähäisin saumoin. Puristuvuuden ansiosta kuljetusta voidaan optimoida.

 

  • Erinomainen äänenvaimennus: Lasivillan rakenne on huokoista ja joustavaa, mikä tarkoittaa sitä, että lasivilla vaimentaa melua erittäin hyvin.

  • PaloturvallisuusLasivilla ei myöskään levitä tai lietso liekkejä, koska se on luonnostaan palamaton.

  • Kevyt ja helppo asentaa: Puristettuna rulliin ja arkkeihin, lasivillaa on helppo käsitellä, varastoida, kuljettaa ja asentaa.

Solukumi

Teknisten eristeiden tuotevalikoimassamme on myös Kaimann -solukumieristeet, joita käytetään talotekniikan, teollisuuden, laitevalmistuksen ja laivatuotannon eristyskohteissa. Solukumi hylkii luonnostaan kosteutta ja ehkäisee korroosiota ja kondensiota, minkä seurauksena putken tai kanavan käyttöikä pitenee. Kaiflex-solukumit sopivat ratkaisuksi erityisesti silloin, kun eristettävän kohteen sisäpuolinen lämpötila on matalampi kuin ympäristön lämpötila.

Lue lisää Kaimann -solukumieristeistä täältä.

Ota yhteyttä paikalliseen edustajaamme

Mikäli et löytänyt vastausta sivustoltamme, kysy rohkeasti lisää asiantuntijoiltamme!